ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οδηγίες χρήσης του site

Για να μπείτε στην περιοχή μελών μπορείτε να μπείτε είτε από το Farmakon είτε αν δεν έχετε στον υπολογιστή εγκατεστημένο το Farmakon από το menu του site μας ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Θα εμφανιστεί μια φόρμα όπως η παρακάτω. Στο κουτάκι δίπλα από την ένδειξη Username πληκτρολογείτε τον κωδικό χρήστη που σας έχει δοθεί για το site. Ενώ δίπλα από την ένδειξη Password δίνεται τον μυστικό συνθηματικό που σας έχει δοθεί. To username και το password είναι τα προσωπικά στοιχεία εισόδου για το site τα οποία για δική σας ασφάλεια πρέπει να τα γνωρίζεται μόνο εσείς. Το password δεν είναι ορατό για αυτό πρέπει να το πληκτρολογήστε με προσοχή (να μην έχετε ενεργοποιημένο το Caps Lock στο πληκτρολόγιο). Αφού συμπληρώσετε και τα δύο πεδία κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

ekpaideusi photo

Πιθανόν να σας εμφανιστεί ένα μήνυμα που να σας ρωτάει αν θέλετε να αποθηκεύσετε το username και το password. Τσεκάρετε το κουτάκι και κάντε κλικ στο Νο (ή για ελληνικά Όχι). ν η εισαγωγή γίνει επιτυχώς θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα με ένα μενού στο πάνω μέρος.

Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο σφάλμα έχουμε τις εξής περιπτώσεις:

1) Αν σας εμφανιστεί μήνυμα που λέει ότι δεν δώσατε σωστό username ή σωστό password πρέπει να δώσετε τα σωστά. Αν έχετε ξεχάσει ένα από τα δύο επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του site για να σας υπενθυμίσει το username και το password.

2) Αν σας εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα: “Το user name χρησιμοποιείται από άλλο χρήστη.” τότε ή έχετε κάνει εισαγωγή πριν από λίγο στην περιοχή μελών χωρίς να κάνετε έξοδο κανονικά από το σύστημα ή κάποιος άλλος χρήστης χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο site. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το αναφέρεται αμέσως στον διαχειριστή του site.

3) Αν σας εμφανιστεί άλλο μήνυμα σφάλματος όπως «Παρουσιάστηκε σφάλμα για την εισαγωγή σας στο σύστημα.» επικοινωνήστε με τον διαχειριστή για να επιλύσει το πρόβλημα.

Για αναλυτικές οδηγίες λειτουργίας της εφαρμογής παρακαλώ ανατρέξτε στο παρακάτω αρχείο:

Οδηγίες-χρήσης-site